Ben jij een culinaire verkoper die het liefst iedere klant voorziet van de verste producten en de beste service? Op de versafdeling van Albert Heijn Oostakker zijn we op zoek naar een betrokken verkoopmedewerker. Voor de vacature van verkoopmedewerker van de versafdeling krijg je volgende taken :
Het zorgvuldig uitstallen van ons uitgebreide aanbod aan kazen, vleeswaren en snacks
Het constant aanvullen van je rekken, met oog voor kwaliteit en presentatie
De kwalitatieve controle van al onze verse producten
Klanten bijstaan bij hun keuzes door in te spelen op hun wensen met jouw uitgebreide productkennis
Het waarborgen van een vlekkeloze uitstraling van je afdeling
Bedrijfsinformatie
Onze klant is gelegen te Oostakker en plaatst zich in de markt als gespecialiseerde buurtwinkel met een sterke versafdeling. Zij maken van 'inkopen doen' een leuke ervaring waar de klant zich steeds koning voelt. Door hun eigen manier van werken weet je als medewerker perfect wat je taken zijn en kan je binnen een gestructureerde omgeving aan de slag.
Jouw profiel
voor de vacature van verkoopmedewerker van de versafdeling bezit je volgende kwaliteiten :
Een onuitputtelijke interesse om kennis over verse producten op te doen en te delen
Een sociale, klantgerichte houding en een vriendelijk woord voor iedere bezoeker
Een creatieve geest die van elke product presentatie iets bijzonders maakt
Flexibiliteit voor werken in shifts tussen 6 uur 's ochtends en 20 uur 's avonds
De bereidheid om te werken tijdens weekends en feestdagen
Verse producten (volledig, in sneden, ...) verpakken voor de zelfbedieningsafdeling of voor bestellingen (kleine gebakjes, buffet, ...)
Voedingsmiddelen verkopen: Biologische producten
Sandwiches en salades bereiden (samenstellen, verpakken, ...)
Goederen en producten ontvangen
De levering controleren
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren (leveringsdata, temperatuuropmetingen, lotnummers, ...)
De staat en bewaring van bederfbare producten controleren
Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen
De voorraad ordenen en de producten uitstallen
De klant verwelkomen
De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten
Voedingsmiddelen bereiden
De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden
Verse producten snijden (vleeswaren, kaas, ...) en producten in rekken plaatsen, gerechten presenteren, ...
Producten inventariseren
De kassa bij het begin van de werkdag controleren
De kassa-inhoud bij sluiting tellen
Voedingsmiddelen verkopen: Fijne vleeswaren en charcuterie
Voedingsmiddelen verkopen: Traiteur- en rotisserieproducten